jueves, 14 de mayo de 2009

més Shanghai nights ...

















Pues era una nit de divendres, i me convidaren al cumple del todopoderós danés, cada día més infantil, a voltes l´abraçaria, i si tinguera mamelles mel follaria també, però altres li diría bon día en una navaixà a la gola. Odie les hipocresies dels cumpleaños felis, tot fent bona cara i regalant coses, quan la majoria d´estupids detalls acabarán en tres anys en algun rincó de la casa abandonats o directament a la basura. Si regales roba o pelicules o un descapotable, això ja té més ús, però t´obliga a tornar el favor el dia del cumple de la persona que t´ha regalat, lo que encara toca més els ous. Jo canviaria els cumples per despedides de soltero, perquè ixa és altra, si algo dona més asco que els pseudo-amics, són les novies dels pseudo-amics. Visca la hipocresía.


Lo que siga, ahí estic jo anant al restaurant checo que m´havien convidat, i pel camí dos mujerzuelas se m´acosten. ¿Qué tindrien, 18 o 19 anys? Igual més, en les xines mai se sap. No anaven vestides de puta, eren dos xiques normal i corrent. Se fiquen a menjar-me lo bola, i jo dic : que collons voleu? en inglés, o siga : what the fucking fuck do you want from me? y en cara de por me diuen que si les convidava a sopar. Segurament m´havera pogut fer el sompo, i anar en elles, sobar a la que está més bona i montarme la festa el pito ampalmat, però anava en presses, i eixos moments l´assumpte donava més gena que un ou podrit salat. Total, jo anava cap al sopar, me donaren llàstima i les doní el aguinaldo, no sense una mirà de despreci, recriminant que no estava bé el que feien... allá elles i el dimoni.


La nit prometía una bufa de cervessa i alguna xorba on fer cova, però desgraciadament, pa variar de que no, es quedà en lo primer. Després del sopar en el bar, on podeu vore fotos de la gent, anarem al logo. En teoría tot lo món anava a eixir, però se ginyaren com a putes i dormir la mona después de la bufa, total, que quedarem Tomás, el sueco , una checa (que no estava bona) i un tipo... que estava ahí i jau. Jo volia pegar a fugir, entre altres coses, no tenia interés per cap cosa femenina de les que allí habitaven, tampoc. Mos anem al super-logo de la muerte, i això era... un paffeto que eren dos subhabitacions en un water plens de rallajos, ple de gent rara, de putes, maricons, drogates, fumaporros, ralleros, chiruanos vestits de hip hop, negres en traje i monyos a lo Craig david, guarres en pantalons de campana y ulleres de mosca dels anys catapum... vamos, una caterva de yonquis i drogadictes avernics, a mi això se m´antoixava sodoma i gomorra, faltava el Pachuli tragant llangonisses. Waters unisex, tu pijant i al costat uno fentse ralles i a l´altre dos follant. Ni que dir que la majoria eren xinos fashion i tots els altres extrangers, això només passa en shanghai. Trati de fer varies fotos però no eixien bé, aixina que ho deixi estar. Teniu un intent per ahí...

Després de gandulejar borratxo i vore com la gent liava porros (cosa rara en xina, però com uno dels fumetes me digué : en xina als extrangers no els diuen res per fer algo aixina, "I make some joints in the front of a police officer and he didn´t say me anything..." Jo per si de cas, ni probar, ja es prou que li pegue calà al porro pa que entre una redà i me facen com al Lute en la pressó, agarrat d´una cordeta en els ous. Com que el tomás volia intimitat en la checana, i estaven jugant al furbolí, jo me n´aní a merodejar dones. Res d´interés, excepte una xica que ahí estava en la barra. Influències de la tele, m´acostí a ligar com els machos, vaig dir cincuanta tonteríes i quan encara no m´havia donat temps d´arrepentirme, me diu que les amigues la criden i sen te que anar. Xe, que mal havia eixit.

Total que pulule i después d´otear varies ties bones però en companyia, decideixc eixir a prendre l´aire on uns francessos drogats me conten paranoies de la vida nocturna mentres se diuen fills de putes i de tot entre ells. Vagament recorde una xica francessa que se m´agarrà del coll, però tenia cara de fraguel, i a més li se n´anava el cusco més que una pastilla de sabo en la el piso d´una pressó, dissenyaora o algo aixina era. Me disculpe i men vaig a un 24 horas a comprar una cervesseta pa refrescar i pel camí me trobe a la tía que estava parlant antes. Me diu, esperat, esperat, i jo m´espere, se fiquem a xarrar i me dona el teléfono... els dissabtes està lliure. La sonrisa d´autocomplacència es inevitable, però segurament acabaré diguent que no, com a totes.

Després del logo passem a un altre antro on hi ha més de lo mateix, gent vestida com a sunormals pa llamar l´atenció que sa mare no li donava, o igual es que li donava massa i hasta sels passava per les parts, però això vos dic jo que no es normal. ¿Algo més a destacar de la nit? Lo de sempre, tíos penjats contante batalletes, ties bones que te fiquen marcante a les 12, i vore el sol eixir en la botella de cervessa en la mà...una altra merda de nit, però en xina.


Cada día m´adore més, mort. Com sol dir el dimoni, això no es res pa lo que te vindre...

5 comentarios:

Snake Plissken dijo...

I ostia macho, solo 3 palabras: EL PUTO AMO

Nando (Pegolí) dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Nando (Pegolí) dijo...

Després del rollo eixe de la estafa ja estava pensant que les dos de 18 anys el portarien a algún carreró, apareixería un xino lleig amb la pija gorda (aixo es posible?) i el violaría anal i bucalment XD

kiri dijo...

ei, pero aixo es igual que ací en valencia, res nou xD

Escila dijo...

Oyeee a ver si renovamos, y qué haces censurando comentarios? luego diras de los chinos!!