domingo, 23 de noviembre de 2008

Quan menys vols, més fas el ridícul


Collò, hi ha que ser fills de putes. M´he negat a fer la merda de villancicos i palmitos. Tot va ser al llegir aquest correu:


Hi guys,

The first show will be given on 21st of Nov (this Friday). I will let you all know when and where we meet on Friday.

If it is not satisfied, we may need to go to Siping Campus again on 28 of Nov. So Let's try our best to present our programme.

The final which is also formal performance will be at 5th of December. The university will provide a bus in Jiading Campus at noon, so we will take the bus after lunch.

The follow link is the dance we are going to doing which is a easy version. You can practice yourself or together.

http://v.youku.com/v_show/id_XMTk1NjM3MDA=.html


Jo si voleu que cante pero mira como beben los peixos en la sequia, en alemà i en croata i en xino, ho cante. Que voleu vestir-me de dona i de sant, ja me toca la punta la fava a ratos. Però que de repent em traga palmitos en plomes i me fique a ballar això... Sí, ja a vosaltres vos molaría que ho fera pa riures un rato, però la vergonya pesaría pa mí tota la eternitat i probablement acabaría en un gotet de veneno i postrat en un llit. Damunt, segur que la gent ho ficarà en youtube o el youku (el youtube chino, pa tota web tenen una rèplica. Per exemple, google es baidu, msn es pidgin, i aixina en tot). Perquè tot el que fas ara, no ho fas i s´acaba, et persegueix hasta la tomba.

El exemple més clar el teniu en un puto curt que ferem pa una asignatura de video. Ningú volia ser el protagonista, aixina que el menda, en la veu de llauraor toxicomano que tinc, va decidir que sería el puto protagonista. Total, pa una asignatura de merda, en una cámara de casa, en tres amics més fent el capullo, no passaría res. Bé, ahí teniu el video en internet penjat...

http://www.leechvideo.com/video/view1872493.html


I no ha sigut jo!!! He tractat tota la meua vida d´ocultar ixe curt, a mi no me mola actuar, ni cantar ni ballar. Vale que me mola fer el fardaxut i el fantasmó, però ja està bé, només faltaría que ho refregara a tot el món cantant. Però Internet és una massa informe que te lleva tota la privacitat. Probeu a ficar el vostre nom, a vore que apareix... Igual el video porno que rodares en la novi@ y que se suposava no anava a eixir mai del teu caixó de la mesita està rulant per ahí...


Pues bé, després d´aquesta negativa brutal a cantar i ballar, em digueren :"Vale, com que no t´agrada cantar i ballar, ja tenim el paper pa tú : te vestim de Papá Noel i te fiques a repartir caramelos mentres actuem. No tens que cantar ni ballar."

3 comentarios:

Alfredo Samper dijo...

ye ke bo!! és com els locomia però més gays encara!!! Per cert, això de donar caramelos als xikets, sempre m'ha dit m'awela que era de depravats, però weno...

kiri dijo...

collo quin video, estas fet tot un profesional; vestit de papa noel repartint caramelos? vas a actuar per les portes dels colegis? eres tu nou pedobear?

Anónimo dijo...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

la noche de los cuervos

JOSEMI FOR PRESIDENT