jueves, 4 de diciembre de 2008

Instalant XP, en xino


Després de passar-me el día en l´habitació tratant d´estudiar ( i al final fent la gamba per internet...), dic, vaig a escriure un post d´ixos guapos que el día que els meus fills el lligquen s´avergonixquen de mí pa sempre i em tiren a un assilo. Com sé que molta de la gentola que llig este blog está relacionà d´alguna manera en ordinadors, vaig a contar coses de la piratería así en Xina, en 3 exemples :

  1. 24 horas Redemption, anglés, DVD, 8 yuans (10 yuans es vora 1,10 euros).
    Al mateix temps que apareix la peli en Internet, al día següent, la parà del xino té el DVD pa tú. Per 1 euro, val la pena comprar-lo pirata que gravarte´l tú. He vist per exemple, la serie de Friends, 24, Prison Break o House, a 30 yuans per temporada completa...
  2. Windows XPeix SP3, en tots els drivers extra necessaris i aplicacions necessaries (Office, winrar, etc...), vamos un todo en uno meravellós. Pots trobar-lo per 5 yuans en qualsevol tenda d´informática, i cada 3 mesos trauen un actualitzat. És clar, està prohibit actualitzar el Windows (a saber la de xinos que tindrán el mateix XP), per això cada més es compren la versió nova amb actualitzacions. Problema: sols en xino, no pots canviar l´idioma de l´instalació...i no hi ha versions en anglés.
  3. Porno? No en trobareu en les tendes normals on estan les pelis. Però a voltes, passejant pel carrer veus una parà de pelicules de les bones. No n´he comprat encara (anava en gent i em vaig frenar, que si arribe anar a soles, a 50 cèntims la peli, me faig en la paraeta...)
Bé, ja he instalat el meu Windous SP3 pirantogo xino i me caguen en sa mare perquè ni messenger ni actualitzacions... a vore si li puc ficar el famós golden serial (número de serie d´empresa que permiteix actualitzar sense preguntes).

¿Qué pensen els xinos de la piratería? NO PENSEN, PIRATEJEN! És lo millor, que tanta merda de plantejar-te el copyright i que si eixa idea es meua i si el ou o la gallina. Tot el món sap que si Windows fora impiratejable, sols sel ficaren cuatre empresuches i no vendrien ni un puto PC. Recorde que una volta, parlant en tipo d´una empressa de software, va dir que els propis programadors deixaven portes obertes per a crackejar el software, perquè saben que la piratería es la millor manera de difondre un programa. Altra cosa es que et montes una empresa i gastes el software, ahí sí que crec que es deu pagar llicències. Però per als demés, VIVA LA PIRATERIA!

6 comentarios:

kiri dijo...

compramen unes cuantes películes de les bones pa mi

Roberto dijo...

Hola, soy un alumno del poli, que se va en febrero a Shangai de promoe, como tu. Me gustar

Roberto dijo...

Hola, soy un alumno del poli, que se va en febrero a Shangai de promoe, como tu. Me gustaría poder hablar contigo para que me dieras algún consejo o lo que fuera... Soy un asiduo lector a tu blog.
gracias!! mi correo es roalva1@fiv...

Anónimo dijo...

ieee figura, encara vols més consells que els que mos dona...

Roberto dijo...

jej clar! no ho deia pero algun consell previ al viatge sobretot, a lo millor per al visado...

Anónimo dijo...

un consell...
no vajes