jueves, 2 de octubre de 2008

Mercaillos de Yuyuan






Que sapigau alguns que vaig cometre el error de ma vida ficant el nom del blog en el msn, perquè el danés, entre altra gent, va entrar i ho va llegir. Bé, me dona igual, sou tots uns fills de putes, uns desgraciats i uns miserables, i damunt ho sabeu. I si algú es dona per aludit, que sapiga que va per a d´ell.

Piuaes a part, ahir quedí amb Ratha per anar a Yuyuan. És una persona molt agradable i em sabia mal anar fer-la caminar per horribles llocs plens de guiris alemanots, comprant teteres i carabasses de goma per un 5000 % el seu valor. La única cosa que comprí va ser una jaqueta perquè feia fred, i ella regatejant me la va aconseguir per 15 euros. Un preu normal, tampoc es que fora un plumífero. Recordeu que el preu de la roba así es igual que al mercat de Sueca el divendres. De les tendetes de carrer, vaig vore una parà en mig d´un carreró oscur que em quedí tan impactat que sem va passar fer una foto. Era una parà amb cames de tigre tallaes, on podies vore la ungla i troços la garra en carn viva, possiblement de uns dies cap enrere... Estava clar que la tenda era ilegal, però és una cosa que no t´esperes...

El dinar va ser horrible, perquè vaig triar tres plats i els tres eren mooooolt dolços, pareixia que dinarem postre. Per les fotos mai se sap als restuaurants xinos. Inclús ni els propis xinos ho saben, ells es dediquen a demanar tres mil plats, encara que el 80% vaja al fem. Hi ha qui es pensa que el minjar que sobra al restaurant el tornen a gastar. No sempre. L´agafen i el tiren en bolses, ho trituren i hi han gent que s´ho endú, probablement per a donar de menjar a porcs i gallines. O qui sap... Per cert, m´han dit que prop del altre campus hi ha un restaurant especialitzat en carn de chicho... ja el probarem.

Bé, va ser tot passejar, vore paissatges i preguntar-li tot lo rato a Ratha, "com es diu la merda esta en xino". Un bon dia, però acabí rebentat de caminar.

Demà m´espera un altre dia mogudet. Resulta que la meua demanda de gent que vullga intercanvi d´idiomes xinés-espanyol aquesta setmana ha tingut resposta, així es que quedaré amb dos xiques demà: una pel matí i altra per la nit. Per als interessats, vos diré que són... simpàtiques, així que m´interessa sols l ´intercanvi de llengües, el idiomàtic of course, no l´altre...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

FOLLATELES!!!

kiri dijo...

ara si que si

Anónimo dijo...

joer q fotos mas wapas.
alli es fallas constantemente? tanta gente hay en la calle?

por lo del danes no te preocupes, dudo muxo que encuentre a un traductor de valenciano-sollanés xD.

Nunca sabrá que apodo le pusiste