martes, 7 de octubre de 2008

Seguritat vial i altres desmadres

Ie, samarros del averno, así seguim, sense moltes novetats. ¿Sabeu el que és la eugenética? És la teoría que tots els negres, sunormals, retrassats e impedits deuirien prendres el gotet igual que el amic de Mar Adentro. La raó és simple: si seguim alimentant a ixos que ni treballen ni fan res de bo, el detriment de la raça humana anirà a pitjor i finalment ens extinguirem. Afortunadament, això no passarà, ens extinguirem igualment, però perquè caurà un meteorito o el LHC farà un forat negre i se mos tragarà, encara que abans d´això, vorem el auge de una tanda de dèbils mentals apoderar-se de les nostres vides i fer-nos patir. Això és el que m´està passant ara en el meu amic danés.

De normal uno es pensa que tindre un amic ric és una gran cosa. Jo vos dic que no. És el pitjor que vos pot passar. Per exemple, putjem al taxi, ens gastem 5 euros, i clar, ell té un bitllet molt gros, per tant et diu, a paga tú. Tú pagues, pensant que después t´ho tornarà, però com per a la seua ment de ric, això és pura miseria, ¿per a que fer el esforç de pagar-t´ ho? I després te passa el mateix en un dinar, en una coca-cola, en altre taxi, en un sopar... i els ous van unflant-se i mentalment comences a repassar tots els diners que el tío està sarnant-te, i et dones compte, que ja saps perquè el tío és ric: s´aprofita dels demés sense coneixement. Ixe es Cristoff el meu amigo del alma, que aixina juant ja em deu 30 euros de tonterietes sumaes una a una. I no mels torna ni mels tornarà. Perquè siga on siga, en temps de crisis o de riquea, la pela és la pela, i és lo que mana.

Lo pitjor de tot va ser la meua fantàstica idea de sugerir-li, que se fera una copia de la clau, que me la donara, aixina si la perdia, que me donara la clau i jo li la tornava. No havia passat ni el mateix dia, quan a les 21 de la nit em toca i me diu que s´havia deixat la clau dins del pis... Ahí me tens, anant a arreplegar al anacleto a la parà d´autobusos de la universitat, i anant al Hotel del campus en Caracremà a llogar una habitació. I clar, deixali la pasta, que no la tens i vas al caixer a traurela, i a saber si te la torna, i donar-me pel sac tota la nit. Perquè és de les típiques persones que estás cagant en el water a les 23 de la nit i te toquen al telefono, i t´apujes els pantalons tot asustat, i vas corrent a tranques i barranques i quan l´agafes, enseguida te diu en un tò de absoluta felicitat "¿Qué éstas haciendo?" , només per preguntar.

El tío es comprà un mòvil. Es passà una setmana donantme pel sac que volia un mòvil nou, parantse en cada tenda, y mirant tots els mòvils més baratuchos. I ahir m´apareix en un mòvil de 300 euros, en GPS, video, mp3, mp4 i mp67 y hasta se fa una xufa en vibraor si vols. Me va fer grácia, ahir pel matí. Anavem de camí a classe, i el tipo anava jugant amb el GPS (que per cert después paga 10 euros de fer el imbècil només perquè sí), y yo em vaig pillar en un jardí un bixo gegant, una mantis religiosa, i com jo tampoc estic molt acoplat, me fiquí a jugar en el bixo. El bixo sem va tirar al dit i em va fotre un mos i jo chillant i intentar llevarmel de damunt. Quan ho vaig aconseguir, varios minuts después, i mirant-me el dit fet un asco del mos, el tío se gira i me fa, ¿qué ha sido eso? ¿un gato? O siga, m´haveren pogut matar a palos davant d´ell, però ell està tot feliç mirant el puto GPS, com camina i es meneja la flecheta, m´ho ensenyat com 10 voltes... aaaaaais. Paciència.

Vos fique un minivideo del tráfic. És una de les coses més impressionants de xina. Els semàfors només que són indicatius, els cascs en les motos, una ficció, no hi han senyals de tràfic... ¿com no es maten a hora punta? Pues de pura xorra, i perquè no van mai més fort de 60 Km/h. Però és impressionant. No he pogut gravar mai a hora punta, però si puc ho faré i voreu.


5 comentarios:

kiri dijo...

no el dugues a Valencia

tonio dijo...

i colló el subnormal... no està pa eixir de casa
tú reclama-li els cacaus que te deu i espolsa-te'l de damunt... li fiques una venda als ulls el puges al tren i quan baixe que enxufe el GPS i el MP3 i a vore si es capaç de tornar al puesto.......

David dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
David dijo...

Vergonya de Blog.
Com pot ser que en un Blog com este, que preten relatar la vida i miseries de una colla de morts de fam que tenen de xufa un cigró, el remates en la precència quasi monografica per moments, de un puto Negre color cagalló ?
Te exhorte a rectificar, i demanar perdó a cada un dels tertulianos que agregen comentaris i es prenen la molestia de llegir este Blog.
Es qüasi surrealista que et dignes a parlar en gent que mes que persones son mandrils que tindrien que estar tancats en el Zoo.
Lo dit, sinó rectifiques en breu, me vore obligat a boicotejarte el Blog i si la cosa es fica lletga a tallarte el coll en un ganivo i donarli el teu cap de menjar a les tellines.

Bon dia i BuenaSuerte.

Vota Obama, es negre, però te diners que es lo que mana.

James dijo...

Ie, a vore, que passa en els negres,el negre és un bonico color, a cas quan tanques els ulls i no veus res, no és negre, a cas el forat del cul no és negre, a cas la pell de la xufa no és negra i això que mai li ha pegat el sol? A ixe que ha parlat mal del negre, que no vaja juant, que VOREM.

P.D.: per si de cas, igual llogue algun xino pa que mate al negre, que dona gena.