sábado, 25 de abril de 2009

El turisme, o com furtarli la pasta al personal














El viatge a Hangzhou va ser prou accidentat. Primer, necessites 3 o 4 dies per a voreho tot, aixina que em vaig perdre el parc natural a la montaña i un altre que es tipus l´albufera, i només vaig vore lo que es el llac, i tampoc tot. El viatge básicament era anar, agafar el tren, arribar, pillar un taxi, anar al hostel, alquilar unes bicis, pegar volta al llac, tornar, i al dia següent visitar un temple al parc natural. Però... al arribar ningún taxi ens volia dur, no em pregunteu perquè. La nostra suposició es que estava prop. Així que decidirem anar caminant. 2 hores després de perdres i preguntar, arribarem. El hostel estava molt bé, però entre viatget, la caminata, el registre i de tot, s´havien fet ja les 15:00 de la vesprà. Després tirem a alquilar la bici i el depòsit per la bici era el preu de la bici, i clar, això era massa, no portavem prou diners. És a dir, l´alquiler era barato, 10 yuans, però el preu era el preu de la bici, 300, i al ser tres, necessitavem 900 yuans. Portar els diners els portavem, però aleshores no ens quedaven diners per a gastarse per ahí... Total, a caminar pel llac.



Clar, portavem desde el matí sense menjar i la fam acosava. Busca ara un lloc per a menjar prop del lloc que no te tanguen i te peguen una clavà de campeonato. I lo que no eren putos restaurants de lujo eren putos cafés i teteries a lo StarFucks, que un té te costava 3 euros lo mínim. Puta hostia. Total, després de arribar a un lloc de mala mort típic i menjar, continuar passejant pel llac, però estavem tan cansats que tornarem prompte al hostel. El plà de la bici i recòrrer el que quedava del llac, es postpossava per a demà.


I al dia següent va ploure infinitament. Un chaparró d´ixos xinos que t´amarguen el dia, total que tots xopats, i plovent, pegarem unes voltes i cap a casa. Este es un exemple de com planificarse les coses per a un viatge dia a dia, és impossible. Jo havera estat 2 dies més, però tampoc portava roba i estava tot mullat de la pluja. A més tampoc depenia de mí asoles, anava en Gaofei i Elena.


La meua opinió es que ixe lloc es una merda. No sé, sent la mateixa sensació cada lloc super turístic que visite al món. Està tot montat pa que vages, passejes, faces fotos molt boniques i te gastes la pasta menjant el típic plat tradicional. Però els llocs en sí són una merda, tinc la sensació que es com estar en un Port Aventura, on tot es artificial, perds la noció de lo que es realment antic i lo que han construit fa tres anys.

Foto de curiositat, la d´un típic estanc xino. La quantitat de marques de tabaco que tenen es alucinant...








1 comentario:

kiri dijo...

tornareu prompte al Hostel? xDDDDD crack