viernes, 17 de octubre de 2008

Si la xufa fa pudor llavatela en alcanfor



Así n´hi ha que es pensa que traure el mandurrio a passejar es com anar a comprar aspinacs. Recorde el típic sapo de la meua terra diguent-me : a quan vages a china, a follar sense parar. Al principi pareix una broma, però cada volta va diguent-ho més gent i al final penses, ¿serà de veres, que només per ser espanyol, puc anar al mig de l´avenida de Nanjing, me trac la xufa untà en manteca i s´amorrarán com si el món s´acabara? Personalment no ho he probat, però crec que igual el pegarien un passò, la policia arribaría en la furgona negra (es blanca, però te tanta merda que pareix negra), i te tancaría en un nicho pal resto de la teua vida.

Entonces apareix el típic flipaillo, que diu, home, tampoc és això, lo que vol dir és que vas a ligar com el puto amo, que portes el condó apreparat en la disco (un en cada butxaca, i altre en el piu, per si te s´ascapa algo de tant de roce). Jo vos dic que así ligues igual o menos que Pascualet collint caragols en un hort d´ancissams, per varies raons bàsiques :

  • Qui és lleig, és lleig en Valencia, en Shanghai i en el Congo. Ahí no hi ha volta de fulla, la única solució es operar-se o tindre el piu com el camal de llarg.
  • Qui no té gràcia pa ligar, no la té así ni en Australia. Encara que t´estudies tota la videografía dels morancos i cruz y raya, no vas a ser més graciós i ligar més. Si eres un pasmarot, ho eres pa sempre, a llegir el diari i a jugar al dominó.
  • En China la proporció de homes-dones es uns 10 homes per dona. Allà on vajes està ple de xotos, estic segur que así en negoci de gays triunfarà en el futur. Home, que la majoría de homens son més lletjos que el dimoni xuplant safanories, que tenen cap de genoll o boca de rata traicionera, pues sí. Però si tens que competir en 10 xinarros, alguno estarà bo, encara que tinga la xufa com un cigrò. La cosa està mal.
  • Vale, eres espanyol, això igual té feeling en Japó, però a vore si vos queda clar moniatos, que no tots som Antonio Banderas.
  • La majoria de dones tenen cara de paret. O siga, son més lletges que tindre el forat del cul en la front, a ixos desesperats de les dones asiatiques, que veuen una porno en una china y se pensen que totes les d´así son igual, o que són com les de les pelicules... ho porten poc clar. Ara no sé que dir-vos, perversions hi ha de tot tipus. Hi ha qui li mola menjar pernil a les tres del matí en la xorra per fora el forat del canonsillo, hi ha que li agrà el sado, etc.. De gustos i obsessions, i morbos, no hi ha res escrit.
Porte así dos messos quasi, i conec a molta gent. Tinc l´agenda abarrotá de telefonos de gent que no sé ni qui es. Podría passarme el dia de festa amunt i avall. Es normal, eres extranger, estás asoles, eres diferent, la gent té curiositat per tú, com si fores un ornitorrinco del zoo, ho entenc. Però ligar... és lo mateix que en Espanya. I si les dones de per sí ja son raretes, imagineu-vos lo que déu ser tindre una novia xina, que són més rares que un pet de gos, totes serioses, que no enten l´humor espanyol... Pesadilla. Aixina és que els putos folladictes de la porra deixeume en pau, que jo no he d´anar a cap puticlub pa que m´estafen, ni a buscar dona pa tapar cova.

Ahí queda això, com qui sopa i no dina.

PD: guía del metro de Shanghai en les fotos, per si vos perdeu venint cap así.

2 comentarios:

kiri dijo...

resumint, que eres maricon

James dijo...

No ho sé segur, jo si algú està bo mel folle per on faça falta. De totes formes preguntaliu a ta mare.