lunes, 2 de marzo de 2009

Cumpleaños felis












27 es 3x9, o siga, tinc 9 anys tres voltes. He passat la infancia, l´adolescencia i ara ve la joventut, ixa part de la vida on comences a maurar com les tomaques del mareny, a guanyar diners i triomfar, a picar més que una gallina en un contenedor. Però les coses no són com volem, sino com venen, i és com quan en els cumpleanys feien les caixes ixes en papers de diari, que alguns tenien regals i altres cagueraes de goma o troços de fiambre caducat, per fer un símil amb la famosa frase de Forrest Gump.




El dissabte anarem al japonés que aní la primera volta amb el amic danés, a celebrar cumpletacos amb el japo, que també cumplía ixa setmana. I allí, pues res, xe, lo de sempre en els buffets lliures de bar, molt d´alcohol, molt de menjar i garrofes per doquier. Tot el que passa eixa nit es : A) estúpid B) indignant C) lamentable y D) todas las anteriores. Mireu les fotos i el video i ja ho teniu bé, que ja tinc prou desgracia d´acostarme als 30 i tindre el coeficient mental de les mandoguilles d´avaetxo.
Sols he ficat 3 fotos perquè les altres estan desenfocades, mogudes o jo que sé. Es que no se pot agarrar un cámara de fotos borratxo.


No hay comentarios: