jueves, 8 de enero de 2009

Er campus (i II)












He rebut un correu d´un dels PROMOE que vindràn el mes que ve. El correu, en to amistòs, feia preguntes que, francament, no sé com contestar, perquè sóc una persona antipàtica i egoísta, m ´importen molt poc els demés, i vaig a la meua puta bola. Hi ha que surar i xafar caps, això és aixina, els amics, si no tenen diners, ¿pa qué? Tu pensa que si te passa algo mal, lo únic que te faràn es companyia, i pa d´això te compres un gos o li pagues a una puta. Però bé, a part d´això, i sense anticipar possibles conflictes, resoldre els dubtes expossats. Vaig a copiar troços, perquè así en china, les lleis de copyright son com el paper del water, se les passen tots pel cul :

  • 1. De los dormitorios. son de 4 pero cada unos con su habitación? Que se comparte, (ducha, cocina... ) . nos puedes enviar fotos del piso. Bueno y de tus amigas tailandesas si valen la pena tb jejej. Pensaba que no serian mixtos los pisos. Nos molaria mucho meternos en uno de 4 mas que nada porque cuanto mas nos quede para viajar... Algun consejo de si vale la pena? Podemos elegir, no? Se puede elegir entrar con alguien de los que vamos? Como se paga? Al mes, todo de golpe...
    - Demà vos ficaré fotos de la meua cobarcha, i jo nuet follantme les rates si voleu també. Crec que no em vaig expressar bé : només els xinos viuen en pisos compartits. Està clar, que si vols pots anar, però les dutxes son comunitaries, no hi ha cuina, i te pots gitar a dormir en els peus del company per coixí. Allà tú. I per diners... Els 2000 yuans (230 euros més o menys) , no crec que t´arruines si els pagues tots de colp, però si es perquè vols ahorrar per viatjar... Bé, el bitllet d´avió per a Taiwan es de 450 euros, per a Hong Kong de 250, per altres parts de Xina, tipo Pekín, 180 euros. I això a falta d´hotel, que no sé si he dit en alguna ocasió, que en hotels de chinos baratos no deixen hospedarse a extrangers, aixina es que pagarás com a hotel normal, uns 30 euros per día/habitació, pot ser si trobes la ganga, 15 euros per dia. Prepara una pasta per a Pekín, i una altra per a qualsevol lloc que vages. I respecte les tailadenses, alguna està bé de cos, però no del cap.

  • 2. Como llevas lo de sacar pasta del banco? tenemos cajeros en la universidad? Dejan pagar muchas cosas con tarjeta? Llevaremos pasta para los primeros meses por eso de que la beca tardara en llegar. Cambiaste al llegar en el aeropuerto toda la pasta que llevabas del principio? Portava 600 euros que vaig canviar en l´aeroport, es fàcil, voràs algunes paraetes del banc per a canvi només baixes i factures la maleta. Els 600 euros em volaren el primer mes: tens molt de gasto comprant tonteríes que poc a poc van sumant. En realitat no fa falta tant. Si tens targeta de crèdit VISA la pots gastar en qualsevol caixer (ATM pals amigachos foreigners), i pots traure un tope de 2000 yuans diaris (220 euros més o menys). Això sí, no podràs consultar el teu compte, el meu banc es bancaixa i consulte saldo per internet. En realitat te cobren unes taxes brutals, et pots fer un compte en un banc xinés, però clar... si tens que transferir pasta cada volta, les taxes te les cobren igual. Es més segur a nivell, de que si perds la targeta de crèdit, es més fàcil de renovar, però això depén de cadascú. Tot, com sempre, depén del nivell de vida que portes. Si vas a viatjar molt, els 400-500 euros mensuals no tels lleva ningú. Per sobreviure, en 50 euros pots passar tot el mes.

  • 3.He visto que te decias que tenias una AMIGA asignada. Es como lo del mentor de aqui, no? Ef Steve Wonder, te tocarà una amiga o amic. Però si penses que vas a sucar en ella, ho tens poc cru. Igual si es tío, i li mola mossegar coixins, algo pots fer, però les tíes d´así tenen dos grans lacres: una es que són molt tradicionalistes (això del free sex no està molt inculcat encara), i altra és el novio. Com sabeu en xina els tíos se rifen les dones perquè hi han més llonganissa que pa en general. No dic que no hi hasquen solteres, jo sempre porte la bragueta despassà per lo que puga passar, però com sempre s´ha dit, jo no sóc celós, però igual el novio sí.

  • 4.Hay fiestas universitarias? Supongo que algo de bienvenida habra por alli. O tenemos que ir hasta la ciudad? El 17 de febrero es el cumpleaños de uno de los que vamos y hay que empezar a pegarnos alguna fiesta cuanto antes!
    Ixe espiritu español de la fiesta, aleeeeeeee, que no falte. Pues t´has enganyat de país. Si vols follar, drogarte i anar els dissabtes a bufarte hasta que t´arreplegue el camió de la basura tirat en un carrer, no te menejes de casa. Así estem en una DICTADURA. Que no vol dir que no pugues fer això, i probablement ningú te dirà res, eres un extranjer de merda contaminat pel capitalisme transgressor, aixina que probablement voldran voret denigrat i ballant sense camisa en una discoteca pa ferte fotos i riures de tú un rato. Así no es un país per vindre de festa, si vols visitar llocs interessants, dependre l´idioma i vore com els xinos viuen en la miseria i traten de timarte continuament, disfrutarás, de lo contrari, Tailandia pa les putes, i Marruecos u Holanda pa fumar-se un bon canut. Repetisc: sí, pots anar a les discos, pots "montar-te la festa". Però personalment, crec que el billet per a Ibiza es més barat...
I això es tot. Continuant en el passeig del campus, ahí teniu més fotos dels menjadors i del carrer principal on están les tendes.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

t'admire crack...

kiri dijo...

eres gan tio, molt gran